stiri Braila – debraila.ro

CAZ ABOMINABIL în Brăila: un bărbat ȘI-A VIOLAT cele TREI FIICE de 6 și 9 ani! | Procuror: „Le-a determinat să întrețină mai multe raporturi sexuale, acte sexuale orale şi acte sexuale anale”

În urmă cu o săptămână, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a finalizat cercetările într-unul dintre cele mai șocante dosare din ultimii ani. Un individ a fost trimis în judecată pentru că, ani la rând, și-a batjocorit cele trei fiice, care, la momentul săvârșirii faptelor erau mai mici de 10 ani.

Totul s-a întâmplat între anii 2008 și 2013, atunci când fetițele aveau 6 ani și, respectiv, 9 ani. Anchetatorii au reușit să probeze faptele și să-i pună cătușele brăileanului.

Individul, care se afla în Spania, a fost adus în țară, în baza unui mandat european de arestare, iar acum va fi judecat.

Potrivit rechizitoriului, pe una dintre fetițe a violat-o în 2010, pe o alta în perioada 2008-2012, iar pe cea de-a treia între anii 2008 și 2013.

„În repetate rânduri, prin folosirea de amenințări și constrângeri fizice, le-a determinat pe fiicele sale minore, în vârstă de 6 ani, 9 ani şi 9 ani la debutul activității infracţionale, să întrețină mai multe raporturi sexuale, acte sexuale orale şi acte sexuale anale, contrar voinței acestora”, notează anchetatorii.

Tatăl chiar și-a amenințat una dintre fiice pentru că a povestit prin ce a trecut, fapt pentru care a fost trimis în judecată nu doar pentru viol, ci și pentru răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Comentarii