stiri Braila – debraila.ro

Catalin Boboc a fost ales presedinte al Comisiei de Statut a PNL | „Raman alaturi de colegii din PNL Braila. Pentru mine nu exista alta cale”

Catalin Boboc, fost senator si fost presedinte al Organizatiei Judetene PNL, a fost ales, luni, in cadrul Biroului Politic National al PNL, in functia de presedinte al Comisiei de modificare a statutului partidului, una dintre cele doua comisii de pregatire a Conventiei, for in care liberalii isi vor alege, pentru prima oara dupa fuziunea PNL-PDL, conducerea. Cealalta comisie, Comisia de organizare a Conventiei, va fi condusa de Daniela Campean, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

„Pana pe 15 iunie vor fi alegeri la Centru, dupa ce vor fi finalizate cele din teritoriu, de la cea mai mica organizatie pana la municipiu si judet. Imi doresc din suflet ca modificarea statutului PNL sa tina cont de realitatile societatii, de tot ce „strada”, asa cum e numita, cere de la politicieni, de la transparenta, la integritate. Eu raman alaturi de colegii din PNL Braila, fara nici cea mai mica urma de indoiala. Orice ar spune unii, oricat de tare s-ar supara unii, pentru mine nu exista alta cale. Imi doresc din suflet ca filiala Braila sa fie una unita si am sa fac tot ce pot in acest sens”, a precizat Boboc.

Din comisia condusa de fostul senator mai fac parte Daniel Buda, Cristina Traila, Razvan Prisca, Mircea Toader, Cristian Buican, Costica Canacheu, Victor Paul Dobre si Mihai Voicu.

Comentarii