stiri Braila – debraila.ro

Cătălin Boboc A DEMISIONAT din PNL: “Voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția. Consider că este cel mai decent gest politic” | Politicianul, acuzat că locuința sa e branșată ilegal la energie electrică

Cătălin Boboc, fost președinte al PNL Brăila, a demisionat din partid. Acesta a fost acuzat că locuința sa era branșată ilegal la energie electrică.

Politicianul, fost senator, prefect și secretar de stat, a negat acuzațiile, arătând că deține toate documentele care îi dovedesc nevinovăția. Într-o declarație pentru G4Media, Boboc a sugerat că totul ar fi pornit de la rivalități din interiorul partidului.

Anunțul lui Boboc pe Facebook:

“Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită, și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal. Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse.

Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz, prin urmare demisia este singura soluție, până la clarificarea situației. Voi reveni cu toate explicațiile și documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția.

Am fost și sunt un om de partid, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 și până acum. Îi asigur de buna mea credință și cred că ne vom reauzi!”

Un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord- Sucursala Brăila, a sesizat, marți, ofițerul de serviciu al Politiei Municipiului Brăila cu privire la faptul că în urma unor verificări ar fi identificat un contor branșat ilegal, aflat sub tensiune. Potrivit unor surse G4Media.ro, sesizarea vizează o adresă unde locuiește fostul senator PNL.

Comentarii