stiri Braila – debraila.ro

Cat l-a costat pe un brailean petrecerea de ziua sotiei? Peste 60.000 de lei! | Sesizati, politistii au amendat… fara numar!

O petrecere organizata in curtea unui brailean din localitatea Movila Miresii s-a incheiat cu amenzi a caror valoare totala depaseste 60.000 de lei.

Pe 12 aprilie, in ziua de Florii, barbatul a vrut sa-si sarbatoreasca sotia, numai ca cineva a sunat la 112.

Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila au fost sesizati cu privire la faptul ca persoana in cauza tulbura linistea si ordinea publica, ascultand muzica la intensitate mare.

Oamenii legii au ajuns, in jurul orei 16:30, la adresa indicata, braileanul fiind amendat cu 200 de lei pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ulterior, la ora 19:20, politistii au fost, din nou, sesizati cu privire la faptul ca localnicul a organizat o petrecere in curtea casei sale, de ziua sotiei.

Politistii si jandarmii au depistat alti 5 barbati in curte, care au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 60.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3/2020.

Totodata, sotul sarbatoritei a fost inca o data amendat, insa cu 1.500 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii