stiri Braila – debraila.ro

Caprariu reclama lucrari in bataie de joc pe Soseaua Ramnicu-Sarat. Primarul sustine ca nu va semna receptia lucrarilor daca situatia nu va fi adusa la normal

Consilierul local independent Lucian Caprariu a publicat pe o retea de socializare mai multe fotografii care arata clar ca stratul de asfaltul proaspat turnat „se scufunda” si, pe alocuri, chiar se crapa.

„Santier soseaua Ramnicu-Sarat! Secolul XXI?! Organizare de santier de neacceptat! Circumstanta atenuanta pentru noua administratie – proiect din trecut cu o anumita suma pentru organizarea de santier. De ce nu intervine Agentia de Protectie a Mediului (depasiri la cantitatea de pulberi in aer!?)?! Ce urmeaza tine deja de noua administratie. Acum s-a trecut la asfaltare dar deja avem tasari masive”, a scris Caprariu.

Dupa ce situatia a fost reclamata in mediul online, primarul Marian Dragomir, dupa cum ne-a declarat, s-a deplasat la fata locului, cerand constructorului sa refaca lucrarile. Edilul afirma ca nu va semna procesul verbal de receptie a lucrarilor pana cand situatia nu va fi remediata.

„Procesul verbal de receptie a lucrarii va fi semnat doar cand lucrarile vor corespunde din punct de vedere calitativ. Am fost si am vazut situatia. Parerea mea este ca acolo exista tasari reale si cei care au efectuat lucrarile vor remedia situatia semnalata. Departamentul Tehnic din Primarie si domnul viceprimar au discutat cu constructorul si s-a promis rezolvarea situatiei”, a precizat Dragomir.

Comentarii