stiri Braila – debraila.ro

Caprariu, despre selectarea colectiva demarata de primarul Dragomir: „O rusine! E de-a dreptul jenant. S-a facut pe genunchi, ca sa aratam ca facem ceva”

Consilierul municipal independent Lucian Caprariu considera ca actiunea de colectare selectiva demarata in unele zone din municipiu si anuntata, la sfarsitul lunii trecute, chiar de catre primarul Marian Dragomir este „o rusine”. Alesul a declarat pentru DEBRAILA ca nu poti face colectare selectiva doar lipind „doua abtibilduri” pe containere si ca proiectul trebuia gandit impreuna cu specialisti in domeniu.

„Primaria Braila a declansat selectarea colectiva (!). Frectia umeda vs. frectia uscata”, a comentat Caprariu pe o retea de socializare, unde au fost postate fotografii cu tomberoane care „dau pe afara”.

„Asta e colectare selectiva? Intr-o alta tara asa ar arata? Asta e o rusine. Pui doua abtibilduri pe containere si, gata, faci colectare selectiva? Credeti ca asa este incurajata lumea sa faca colectare selectiva? Uitati-va cum arata! E de-a dreptul jenant. Trebuie vazut cum au implementat altii proiecte viabile. Mai bine ne gandeam 5 luni si gandeam un proiect care sa reuseasca, impreuna cu specialisti in domeniu”, ne-a precizat consilierul municipal.

Caprariu considera ca actiunea este doar una de imagine, ca „Mircea, fa-te ca lucrezi!”, pentru a arata brailenilor ca Primaria „face niste lucruri”.

Comentarii