stiri Braila – debraila.ro

Caprariu (Braila Noua): “PSD Braila este vinovat pentru dezastrul din fermele de porci din judetul Braila”

Consilierul local municipal Lucian Caprariu, unul dintre membrii fondatori ai partidului local “Braila Noua”, considera ca vinovatul politic pentru extinderea cu atata rapiditate a virusului pestei porcine in judetul Braila este Organizatia Judeteana a PSD, intrucat, afirma sursa citata, l-a sustinut pe Liviu Dragnea la conducerea partidului de guvernamant.

“PSD Braila si celelalte filiale au votat unanim, parca, pentru Liviu Dragnea, care si-a impus camarila la conducerea statului si nu pe criterii de competenta. Au acceptat asta si de aceea in problema gestionarii dezastruoase a epidemiei, trebuie sa se stie ca PSD Braila a contribuit din plin la aceasta situatie. De pesta nu e nimeni vinovat, de raspandirea ei cu siguranta. Avem niste vinovati principali si acestia sunt actori politici iar lumea trebuie sa stie. E o vina politica! PSD are toate parghiile, la ANSVSA e un amic al Dragnei. Dragnea e lasat sa-si faca de cap in tara si cu complicitatea PSD Braila. Trebuie sa stie toata lumea din Braila cine este responsabilul politic pentru aceasta situatie!”, a precizat Caprariu pe o retea de socializare.

Reamintim faptul ca virusul pestei porcine a fost confirmat la complexul din comuna Gropeni, cea mai mare ferma din tara si a doua ca marime din Europa.

La Gropeni urmeaza sa fie eutanasiati peste 140.000 de porci.

Comentarii