stiri Braila – debraila.ro

Candidatul PNL de la Ianca, de fata cu Orban: „Am avut emotii… Noroc ca premierul si-a facut nevoile la Sutu!” | Adin Boboc a avut „emotii” pentru ca in Ianca nu exista o toaleta publica

Declaratie cel putin nefericita a lui Adin Boboc, candidatul PNL la Primaria Ianca. Miercuri seara, in timpul unei intalniri electorale, in prezenta lui Ludovic Orban, liberalul a povestit faptul ca premierul „si-a facut nevoile la Sutu” (n.r. comuna Sutesti), pentru ca in orasul Ianca nu exista o toaleta publica.

Adin Boboc, contracandidatul social-democratului Fanel Chirita – actualul primar, a vorbit despre racordarea la reteaua de gaze naturale si despre faptul ca tinerii au fost neglijati de administratia locala, pentru ca apoi sa faca referire la episodul amintit la inceputul articolului.

„L-am asteptat pe domnul prim-ministru. A venit exact cand trebuia, am discutat cu dumnealui si de luni o sa-i intorc vizita. O sa fiu la Bucuresti, o luna-doua, pana o sa imi dea bani pentru localitatea asta. Este doar singura modalitate prin care pot sa-l oblig sa garanteze pentru mine. Am nevoie de bani pentru aceasta localitate. Proiecte? Le stiti, le-am discutat… Prioritar pentru mine este accesul la reteau de gaze. Din punctul meu de vedere, nu se poate sa nu avem gaze. Acest lucru este posibil si domnul prim-ministru va garanta chestia aceasta, ca lucrul este posibil si in urmatorii 2-3 ani vom avea gaze pe fiecare strada si in fiecare localitate. Meritam asta! Al doilea subiect si a doua prioritate a mea este faptul ca tinerii au fost neglijati. De ce? Pentru ca nu a existat interes. Al treilea subiect si imi pare rau domnule prim-ministru ca trebuie sa… Am avut emotii… Am avut emotii pentru ca vine primul-ministru la Ianca si nu avem o toaleta la care sa aiba acces. Am avut emotii ca nu avem o toaleta in targ. Noroc ca si-a facut nevoile la Sutu! Imi pare rau ca trebuie sa fac dintr-o toaleta publica un subiect”, a declarat Boboc.

La evenimentul electoral organizat in fata Casei de Cultura din Ianca au participat aproximativ 100 de persoane.

Comentarii