stiri Braila – debraila.ro

Candidatii PSD Chiriac si Dragomir, alaturi de Tudose in prima zi de campanie electorala | Atacuri la Boboc. candidatul PNL la sefia CJ

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD) și președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac (PSD) și-au început astăzi campania electorală cu o vizită pe șantierul podului peste Dunăre, însoțiți fiind de vicepreședintele PSD Mihai Tudose (PSD), de numele căruia este legat acest proiect, având în vedere că în perioada în care Tudose a fost premier s-a semnat contractul pentru investiția amintită.

În acest context, liderul PSD a comentat criticile lansate în ultima perioadă de liberalii brăileni la adresa sa, dar și la adresa colegilor săi care candidează pentru un nou mandat în fruntea CJ Brăila și respectiv a Primăriei municipiului. Tudose a spus că dacă în opinia liberalilor podul peste Dunăre înseamnă „zero”, atunci nu poate decât să le ureze sănătate: „Azi, în prima zi de campanie, am vrut să marcăm acest început de campanie cu o vizită, evident, la Podul peste Dunăre, podul fiind cea mai importantă investiție din Brăila, după părerea mea, dintotdeauna. Asta, răspunzând și unor atacuri lansate în ultima perioadă, că «PSD n-a facut nimic”, «primarul-zero», «președintele-zero», «prim-ministrul zero»… Dacă liberalii înțeleg că asta (construcția podulului – n.r.) este zero, să le dea Dumnezeu sănătate în continuare, că toată lumea merită să fie sănătoasă!

Podul va fi un început, un restart pentru Brăila, un început bun pentru Primăria municipiului, cât și pentru județ, cu tot ce înseamnă activități conexe și dezvoltarea municipiului și județului Brăila”.

Tudose a mai făcut aluzie la comentariile publice ale liberalului Cătălin Boboc, candidat la președinția CJ Brăila, cum că „Mihai Tudose vine și ne dă tot felul de lecții, de la adăpostul celor 20.000 de euro/ lună pe care îi încasează ca salariu de la Bruxelles”: „Pe fondul acesta de începere a campaniei, aș ruga, totuși, contracandidații – înțeleg că eu am devenit actualul lor favorit, că tot au înnebunit Bobocii (fiindcă mai e unul la Ianca) -, măcar să nu mintă! Prin intermediul dumneavoastra, aș ruga ca diferența aia de salariu de europarlamentar – el a spus că eu câștig 20.000 euro pe lună, ceea ce e cu vreo 13.000 mai mult -, ăia 13.000 să-i dea el în fiecare lună unui cămin de bătrâni sau unui cămin de copii, unde vrea el. Măcar așa mai compensează puțin faptul că partidul pe care-l reprezintă «cu cinste» – că e la fel de dezastru ca partidul lui – nu dă alocațiile și pensiile”.

Tot astăzi, europarlamentarul PSD a făcut referire la Cătălin Boboc ca fiind „gâsca” ce candidează de la PNL.

Comentarii