stiri Braila – debraila.ro

Candidat surpriza la Primaria Brailei / Arhitectul sef al municipiului, Marian Ion, candideaza independent

Arhitectul sef al Brailei, Marian Ion, va candida independent la Primarie, informatie care in mediul politic circula de ceva vreme.  „Intentionez sa intru in cursa pentru castigarea viitorului Brailei, candidand la functia de primar”, a anuntat Ion, vineri, prin intermediul unei retele de socializare.

Surse politice vorbesc despre faptul ca arhitectul de la Primarie ar fi sustinut de o grupare de oameni de afaceri, in care s-ar afla si Mircea Andreev, afaceristul care controleaza „Apan Motors”, dar si Iulian Zamfir, patronul restaurantului „Bella Italia”.

Marian Ion a precizat ca nu a facut niciodata politica si ca isi doreste un oras in care brailenii sa stie „cu adevarat” ce inseamna un primar care ii respecta.

„Am nevoie de sprijinul brailenilor, a celor care mai cred ca acest oras se mai poate moderniza si dezvolta. Cei care doresc sa-mi acordati credit, implicit semnatura pe lista necesară inscrierii oficiale in cursa, va astept incepand de saptamana viitoare in locurile publice pe care vi le voi comunica. Desi sunt tanar, am experienta in administratie, am viziune si va asigur de seriozitatea intentiilor mele”, se mai arata in mesajul arhitectului.

Marian Ion, in varsta de 42 de ani, este arhitectul sef al municipiului de 7 ani, profesand din 1999. Este casatorit si are doi copii.

Comentarii