stiri Braila – debraila.ro

Cand se deschid cele doua supermarketuri Zanfir din Braila | „Preturi mai mici si salarii mai mari pentru angajati”

Grupul focsanean „Zanfir” va deschide cele doua supermarketuri din Braila, preluate de la Carrefour, la mijlocul lunii februarie, mai precis pe 16-17 februarie. Magazinele din Piata Microhala si Piata Mare vor avea produse la preturi mult mai mici, iar angajatii vor avea salarii cu pana la 20% mai mari, a declarat pentru economica.net Lileana Zanfir, proprietara retailerului autohton.

„Din punct de vedere al organizarii vom merge pe reteta Zanfir. Noi avem un mod diferit de organizare a magazinelor, cu o gama mult mai mare de produse (n.r. fata de Carrefour Market). Vom avea 15.000 de articole la raft, cu un raion de produse proaspete foarte bine reprezentat. (…) Vom reduce preturile. Am devenit competitori acerbi pentru multinationale. Acum reprezentam noi pentru ei o „sperietoare”, asa cum erau ei pentru noi acum cativa ani. (…) Potrivit unei analize pe care am facut-o la sfarsitul anului trecut, multinationalele au adaosuri comerciale cuprinse intre 30 si 60%. Noi vom practica un adaos comercial de cel mult 17,5%”, a precizat Zanfir.

Mai mult decat atat, sursa citata a mai mentionat ca 70% dintre produsele pe care brailenii le vor gasi in cele doua magazine vor reprezenta marfa romaneasca.

Pe langa cei 38 de angajati preluati de la Carrefour, carora le-a fost marit salariul cu pana la 20%, „Zanfir” a mai angajat 18 persoane, astfel incat fiecare magazin sa fie deservit de 28 de lucratori.

Dupa inaugurarea celor doua unitati din Braila, retailerul din Focsani va ajunge la o retea de 12 supermarketuri.

Comentarii