stiri Braila – debraila.ro

Canciu, seful invatamantului: „PNL-ul nu va castiga nimic la Braila peste doi ani” | Afirmatia, pornind de la liceul absolvit de Tabarac, noul presedinte al Organizatiei Municipale PNL

Catalin Canciu, inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean, a precizat pe o retea de socializare faptul ca PNL a fost „in cardasie” cu PSD „ani si ani”, afirmand ca „PNL-ul nu va castiga nimic la Braila peste doi ani”.

„Lipsa de competitie din PNL nu este cauzata de Adrian Tabarac (n.r. noul presedinte al Organizatiei Municipal PNL). Este rezultatul cardasiei de ani si ani cu PSD-ul. Si mai vreau sa va spun ceva care ma intristeaza si pe mine: PNL-ul nu va castiga nimic la Braila peste doi ani. Poate peste vreo doua zeci de ani. Trist, dar adevarat!”, a spus Canciu.

Afirmatia sefului ISJ a plecat de la o discutie mai ampla, legata de liceul absolvit de Adrian Tabarac – respectiv Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” si lansata pe retelele de socializare de Carmen Ionescu, fost candidat pentru un fotoliu de deputat al „Alianta Noastra Romania” la alegerile parlamentare din 2016.

Ionescu a ironizat faptul ca noul lider al Organizatiei Municipale PNL este absolvent al „Moisil”: „Este liceul acela unde elevii nu prea iau BAC-ul? Aud ca este liceul preferat al presedintilor PNL Braila!”

In replica, Canciu, care i-a fost profesor in scoala gimnaziala lui Tabarac, la Liceul de Arte, a mentionat faptul ca presedintele Organizatiei Municipal PNL a fost un elev „serios, ambitios si implicat”.

„Sa inteleg ca daca nu ai terminat liceul la unul dintre colegiile brailene nu ai voie sa ridici capul din nisip. Trebuie sa ramai in anonimat pentru ca nu ai simtit gustul competitiei. Gresit! Si mai ales periculos, prin prisma faptului ca oamenii nu pot fi impartiti in categorii dupa criterii asa de subiective”, a conchis inspectorul scolar general.

Comentarii