stiri Braila – debraila.ro

Canabis pentru elevii din Braila / FOTO Procurorii antimafia, descinderi la traficanti

Patru barbati, cu varste cuprinse intre 21 si 42 de ani, au fost saltati de procurorii DIICOT Braila si retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de trafic de droguri de risc si operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive. In cursul zilei de miercuri, vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Luni, 30 mai, Albert Gumidi Eduard si Mocanu Adrian au fost prinsi in flagrant in timp ce procurau de la Radu-Marian Robert, dealer din Galati, o cantitate de substanta vegetala. Procurorii l-au mai retinut si pe Peticaru Alexandru Catalin.

Albert, Mocanu si Peticaru au distribuit droguri de risc si psihotrope pe raza municipiului Braila, in perioada 2015-2016, indeosebi in randul elevilor.

La perchezitii au fost confiscate cantitati de canabis, substante vegetale si substante pulverulente, pliculete tip „zipp-lock”, bani, cantare electronice, grindere si înscrisuri cu valoare probatorie.

Cauza este instrumentata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, Inspectoratului de Politie Judetean Braila si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Braila.

Comentarii