stiri Braila – debraila.ro

Camioneta cu numere de Suedia, trasa pe dreapta la Braila | Nu avea drept de circulatie in Romania

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat, pe raza municipiului, un bărbat care conducea un autovehicul care nu avea drept de circulatie in Romania.

Luni, 10 decembrie, in jurul orei 17:40, un echipaj aflat in exercitarea atributiilor de serviciu a oprit o autoutilitara marca Iveco cu placute de inmatriculare suedeze, la volanul careia se afla un tanar de 21 de ani.

Intrucat existau suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, oamenii legii au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au stabilit ca autoutilitara nu avea drept de circulatie in Romania, fiind suspendat din circulatie din data de 27 noiembrie 2018.

Potrivit politistilor de frontiera, in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie în Romania, urmand ca la finalizare sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Comentarii