stiri Braila – debraila.ro

Ca-ntre consilieri judeteni, pe bani publici | Nechita (PNL), catre Draghincescu (PND): „Nu vorbim despre FECALELE pe care le cautati pe la Primarie” | Draghincescu: „Mai, baiatule!”

Discutii despre „fecale” in Consiliul Judetean, dupa ce intre consilierii judeteni Ovidiu Nechita (PNL) si Simona Draghincescu (PND) a izbucnit un nou schimb de replici, devenit deja „traditie”. Pentru ca Draghincescu i s-a adresat cu „mai, baiatule”, Nechita nu si-a iertat colega si, spre finalul sedintei, a spus ca PND-ista „cauta fecale pe la Primarie”.

Replicile dintre cei doi consilieri judeteni au fost incheiate de interventia presedintelui Consiliului Judetean, care a declarat inchisa sedinta.

Liberalul a vorbit si despre „decenta” si despre”fecale” pentru ca Draghincescu a intervenit cand consilierul judetean Vasile Cortez (PNL) vorbea despre negocierile pentru cumpararea cladirii Spitalului de Pneumoftiziologie, cerandu-i sa porneasca microfonul.

Nechita: „Domnule presedinte, cu tot respectul, doamna secretara Draghincescu sa ne lase sa discutam aici, ca nu discutam despre fecalele de la Primarie. Va rog frumos! Am intervenit pentru ca doamna consilier intervine in permanenta.”

Draghincescu: „L-am rugat pe domnul Cortez sa vorbeasca la microfon!”

Nechita: „Putina decenta. Aveti bun-simt!”

Draghincescu: „N-am atata bun-simt ca tine, mai Nechita. Tu esti exemplul nostru de bun-simt!”

Nechita: „V-am spus, nu vorbim despre fecalele pe care le cautati dumneavoastra pe la Primarie, ca sa ne intelegem, noi vorbim de proiecte aici.”

Draghincescu: „Asta viseaza noaptea si spune ziua!”

 

Comentarii