stiri Braila – debraila.ro

Ca dupa campanie | Liberalul Danut Lungu nu-l mai trimite in Rusia pe social-democratul Mihai Tudose, ci il vede premier si sansa Brailei de a se dezvolta

La doar cateva zile dupa alegerile parlamentare, castigate de PSD, atat la nivel national, cat si local, liberalul Danut Lungu, consilier judetean si unul dintre stalpii echipei de campanie a lui Florin Cirligea, care a candidat pentru un fotoliu de senator, declara ca nominalizarea deputatului social-democrat Mihai Tudose in fruntea Guvernului, in locul lui Liviu Dragnea, ar reprezenta sansa Brailei de a se revigora, dezvolta.

Am auzit la stiri numele deputatului Tudose Mihai (PSD) ca o posibila nominalizare pentru functia de Premier. Daca Dragnea ar face aceasta nominalizare nu vor mai fi nemultumiri din partea Presedintelui. Daca Tudose ar fi numit Premier, Braila are sansa de a se revigora, dezvolta. Sincer imi doresc ca Braila sa se schimbe…cred ca se poate. Eu cred ca Braila se poate redresa daca se vrea. Eu cred ca daca am avea un premier brailean se pot schimba lucrurile in Braila. Indiferent din ce partid ar face parte’, a precizat Lungu pe o retea de socializare.

Reamintim faptul ca una dintre principalele teme de campanie ale Organizatiei Judetene PNL a fost orientarea pro-Rusia a PSD: ”Ii recomandam domnului Tudose sa coboare cu picioarele pe pamant si sa nu mai traiasca in filmele sale de comedie. Probabil a fost orbit de putere ai nu mai are masura realitatii. PSD este un partid comunist. (…) Daca Mihai Tudose nu este convins de orientarea pro-rusa a partidului din care face parte, atunci suntem dispusi, ca in zilele urmatoare, sa facem publice afacerile sale si ale prietenilor sai. Vom scoate la lumina si faptul ca anumiti lideri PSD, din zona de energie, si-au construit o retea de interese cu Rusia si partenerii sai.”

Comentarii