stiri Braila – debraila.ro

„Bucuresti NonStop”, regizat de braileanul Dan Chisu, premiat la un festival din Franta

Lungmetrajul „Bucuresti NonStop”, in regia braileanului Dan Chisu, a primit premiul „Coup de Cœur du Jury” la editia din acest an a Festivalului filmului de dragoste de la Mons, care s-a desfasurat in perioada 19-26 februarie, conform Mediaafax.

„Bucuresti NonStop” a primit aceasta distinctie din partea juriului editiei a 32-a a Festivalului de la Mons, Belgia, care consta in servicii de postproductie in valoare de 2.000 de euro.

Pelicula, filmata in 2013 si realizata cu finantare exclusiv independenta, ilustreaza o noapte din viata unui magazin non-stop aflat intr-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povesti diferite legate intre ele de un personaj-cheie, Achim. Filmul reda povestea unor oameni normali in situatii exceptionale.

Dan Chisu, nascut pe 21 iulie 1955, la Braila, este actor, regizor, scenarist si fondator al Festivalului de Film DaKino, dedicat scurtmetrajelor. A regizat sase lungmetraje: „WebSite Story” (2010), „Ursul” (2011), „Si caii sunt verzi pe pereti” (2012), „Déjà Vu” (2013), „YouTube Bazaar” (2013), „Bucuresti NonStop” (2015). Una dintre initiativele lui Dan Chisu este evenimentul Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Comentarii