stiri Braila – debraila.ro

Braileni, poftiti la fitness in aer liber! | Primarul: „In weekend se statea la rand. Ii invit si pe colegii din Opozitie, care au criticat, la miscare”

Mai multe aparate de fitness au fost montate in trei parcuri recent amenajate in Parcul Monument, Gradina Mare si in zona ANL Brailita. Primaria a atribuit unei firme bucurestene un contract de aproximativ 200.000 de lei, care prevedea reabilitarea primelor doua parculete de joaca si amenajarea celui de al treilea.

Mai multe licitatii au fost organizate pana la stabilirea unui castigator, insa primarul Marian Dragomir nu s-a aratat descurajat, promitand ca anul viitor va aloca bani pentru modernizarea altor locuri de joaca, inclusiv cu instalarea unor aparate pentru exercitii fizice.

Printre primele persoane care au testat aparatele de fitness au fost cele trecute de varsta a doua, venite cu nepotii la joaca.

„Pe jos este turnat un covor complet de tartan, acel cauciuc special. Sunt primele astfel de parcuri pe care le-am facut in municipiu. In campania electorala era o bascalie generala despre cum vor accesa unii dintre braileni aparatele de fitness. Am fost zilele trecute prin oras si sa stiti ca am vazut si tineri, dar si batrani care foloseau acele aparate. In weekend, chiar daca lucrarile nu erau gata, se statea la rand pentru ca oamenii sa testeze acele aparate. Ele sunt pentru toti, miscarea nu trebuie sa fie blamata. Ii invit si pe colegii din Opozitie, care au criticat acele parcuri, la miscare”, a declarat primarul Dragomir.

Edilul a mai anuntat ca luna viitoare Primaria va prelua Oraselul Copiilor de la Administratia Pietelor pentru a-l moderniza, intrarea urmand sa fie gratuita.

Comentarii