stiri Braila – debraila.ro

Braileni, la furat in stare de urgenta: fond de ten si alcool!

Pe 28 aprilie, politistii au depistat doi braileni, chiar la cateva minute dupa ce au furat cosmetice si alcool. Acestia s-au ales cu dosar penal, dar si cu amenda pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie.

In jurul orei 14:00, oamenii legii au controlat corporal un barbat de 32 de ani, asupra caruia au gasit, in buzunarul gecii, doua flacoane de fond de ten. Bunurile au fost furate dintr-o farmacie din municipiu.

A fost intocmit dosar penal pentru furt. Totodata, individul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3.

Tot pe o strada din municipiu, politistii au observat un brailean de 21 de ani, care alerga avand in maini trei sticle cu bauturi alcoolice.

Pentru ca tanarul s-a manifestat violent, atat fizic, cat si verbal, oamenii legii au luat masura internarii medicale intr-o unitate sanitara de specialitate.

Produsele alcoolice, in valoare totala de 580 de lei, ar fi fost sustrase, cu putin timp inainte, dintr-un supermarket.

Barbatul s-a ales cu dosar penal si o amenda de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3.

Comentarii