stiri Braila – debraila.ro

Braileni ARESTATI: au vrut sa talhareasca o batrana! | Femeia a fost ranita in timp ce incercau sa ii smulga poseta

Doi braileni au fost retinuti de procurori si prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Acestia sunt acuzati ca au vrut sa talhareasca o femeie pe o strada din municipiu.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 26 martie, in jurul orei 13:30, Petrica Valentin Girip si Daniel Gabriel Priceputu au urmarit-o pe victima, o femeie in etate, iar apoi au abordat-o, sub pretextul de a le oferi indicatii cu privire la o adresa.

In timpul conversatiei, in baza unei intelegeri anterioare avute cu prietenul sau, Girip a incercat sa ii sustraga poseta batranei, moment in care aceasta a cazut si a fost ranita.

„In cadrul activitatii infractionale, al doilea inculpat a asigurat locul comiterii faptei si a asigurat sprijin moral autorului”, noteaza anchetatorii.

Pe 19 mai, Girip si Priceputu au fost prezentati judecatorului de drepturi si libertati, care i-a trimis in spatele gratiilor pentru 30 de zile. Primul individ este acuzat de tentativa la talhatie, iar cel de al doilea de complicitate la tentativa de talharie.

Comentarii