stiri Braila – debraila.ro

Brailencele au fost „amendate” cu flori de politisti, de la primele ore ale diminetii

De la primele ore ale diminetii, politistii Serviciului Rutier si ai compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii au iesit in intampinarea doamnelor si domnisoarelor, pietoni sau soferi, cu flori si recomandari preventive. Activitatile s-au derulat in parteneriat cu Braila Mall.

Prima zi de primavara le-a oferit politistilor prilejul de a felicita brailencele, aflate in drum spre serviciu sau spre scoala. Maratonul a continuat la Spitalul Judetean, unde atat cadrele medicale, cat si pacientele, au primit urarile de Martisor si sfaturile oamenilor legii, nefiind uitate nici reprezentantele sexului frumos de la Serviciul de Medicina Legala.

In a doua parte a zilei, politistii braileni au oferit flori in incinta complexului comercial Braila Mall.

„Pe langa urarea de a avea o primavara insorita, doamnele si domnisoarele au fost sfatuite sa adopte o conduita preventiva atat in traficul rutier, cat si in viata, sa respecte si sa adopte sfaturile oferite de politisti in aceasta zi, emotionanta pentru toti”, a precizat scms. Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ.

Toate brailencele care au primit flori de la politisti au fost incantate de initiativa si au recunoscut ca sfaturile preventive sunt binevenite oricand, oferind la schimb, zambete si imbratisari.

Comentarii