stiri Braila – debraila.ro

Brailean RETINUT pentru act sexual cu un minor | Si-a lovit si rapit iubita de 14 ani

O cearta violenta intre doi iubiti a dus la retinerea unuia dintre acestia.

Este vorba despre o copila de 14 ani si un barbat de 27 de ani, care, timp de aproape un an de zile, au intretinut relatii sexuale consimtite. Individul a ajuns in spatele gratiilor pentru 24 de ore.

Pe 3 martie, in jurul orei 01:00, politistii au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca un tanar din municipiu, in urma unui conflict verbal avut cu iubita sa, in varsta de 14 ani, din comuna Tufesti, ar fi lovit-o si ar fi condus-o la domiciliul sau, impotriva vointei ei.

Oamenii legii i-au depistat pe cei doi acasa la barbat, fiind condusi la sediul Politiei pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.

In urma cercetarilor efectuate de politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale, a rezultat faptul ca cei doi iubiti ar fi avut o relatie de concubinaj din luna iulie 2019, perioada in care ar fi intretinut raporturi sexuale consimtite.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de violenta in familie, lipsire de libertate in mod ilegal si act sexual cu un minor.

Totodata, in cursul zilei de 3 martie, fata de tanar s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru o perioada de 24 ore.

In cursul zilei de 4 martie, individul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

Comentarii