stiri Braila – debraila.ro

Brailean RETINUT de politisti pentru 5 infractiuni, pus in LIBERTATE de un procuror milos: si-a batut si amenintat fosta iubita de nenumarate ori, ignorand ordinul de protectie!

Acuzat de comiterea a cinci infractiuni, un brailean a stat in spatele gratiilor doar 24 de ore, intrucat procurorul a dispus masura controlului judiciar, considerand ca nu este necesar sa propuna instantei arestarea preventiva. Mocanu Ricardo-Adriano, in varsta de 46 de ani, a fost retinut de politisti pe 30 noiembrie si, ulterior, prezentat unitatii de parchet.

Timp de aproape un an de zile, in perioada decembrie 2018-septembrie 2019, barbatul si-ar fi terorizat fosta concubina, in varsta de 43 de ani. Femeia a fost agresata fizic, hartuita, amenintata cu acte de violenta si i-ar fi fost distruse mai multe bunuri personale.

Mai mult decat atat, individul nu a dat doi bani pe rigorile legii, incalcand, in mod repetat, masurile impuse printr-un ordin de protectie.

Cu toate acestea, pe 1 decembrie, dupa ce a petrecut o zi la „racoare”, Mocanu Ricardo-Marius a fost pus sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, prin hotararea procurorului.

Totusi, cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, hartuire, distrugere si pentru incalcarea masurilor impuse printr-un ordin de protectie.

Comentarii