stiri Braila – debraila.ro

Brailean batut si talharit pe bulevardul Independentei de patru tineri / Unul dintre agresori este de negasit

Marti, 5 aprilie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat activitati in teren si l-au depistat pe U.Bogdan, in varsta de 25 de ani, din municipiu, care era cautat intr-un dosar penal, fiind plecat din tara din octombrie 2015.

Tanarul a fost audiat si a fost retinut, pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean.

La data de 18 februarie 2016, Parchetul de pe langa Tribunal a dispus efectuarea urmaririi penale fata de suspectii M.Mihai, de 22 de ani, S.Ionut, de 29 de ani, U.Bogdan si D.Ionel, de 19 ani, toti din municipiu, pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata.

In fapt, anchetatorii au stabilit ca, la data de 5 octombrie 2015, pe fondul consumului de alcool al agresorilor, in jurul orei 23:30, victima S.Liviu, in varsta de 38 de ani, a fost lovita in mod repetat cu pumnii si picioarele de catre cei patru, dupa care a fost deposedata de telefonul mobil si suma de 600 de lei, in timp ce se deplasa catre domiciliu, pe bulevardul Independentei.

In prezent, oamenii legii desfasoara investigatii pentru depistarea si audierea lui S.Ionut, care se sustrage urmaririi penale.

Comentarii