stiri Braila – debraila.ro

Brailean ARESTAT PREVENTIV pentru ca si-a terorizat fosta iubita | „A zis ca ne da foc, a azvarlit benzina in camera!”

Un brailean de 42 de ani, aflat sub control judiciar, cu interdictia de a parasi judetul Braila, s-a urcat in masina si s-a oprit tocmai in comuna damboviteana Izvoarele, la casa familiei fostei sale iubite.

Cu scopul de nu se intoarce fara femeia care i-a furat inima, barbatul a dezlantuit Iadul: a spart geamurile si i-a luat la pumni pe toti cei aflati in locuinta.

Agresorului ii era interzis sa iasa din judetul Braila tocmai pentru ca fosta sa iubita, pe care a cunoscut-o in Germania, in urma cu un an, ceruse ajutorul oamenilor legii, dupa ce l-a parasit.

„Daca nu ma duc cu el, ca ma omoara si pe mine si pe parinti, toata familia mea. M-a amenintat ca imi face rau daca scapa si de data asta!”, a declarat femeia pentru Stirile PRO TV.

Furios, braileanul a dat buzna in casa din judetul Dambovita, amenintand ca o va incendia.

„A intrat peste noi, a zis ca ne da foc, a azvarlit benzina in camera. Mi-a dat doi pumni in gura, mi-a spart toata fata. (…) Ne-a pus pe toti pe pat, cu forta. A lovit-o pe fii-mea”, au povestit fratele si tatal femeii terorizate de barbatul care acum este cercetat pentru violare de domiciliu, distrugere, amenintare si lovire si alte violente.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii