stiri Braila – debraila.ro

Braila va avea doi noi consilieri judeteni PSD: Dumitru Vaduva – fost inspector-sef ITM si Daniela Bordea – fosta sefa de cabinet a lui Rizea „Ferrari”

Alesi deputati, social-democratii Nicu Nita si Emilia Meirosu vor parasi fotoliile de consilieri judeteni, urmand sa fie inlocuiti de Dumitru Vaduva si Bordea Daniela, urmatoarele nume de pe lista PSD de la alegerile locale. Ramane de vazut daca intrarea celor doi in Consiliul Judetean va fi validata de partid.

Dumitru Vaduva a detinut sefia Inspectoratului de Munca din 1990 si pana la pensionarea sa, la inceputul anului trecut, fiind unul dintre cei mai cunoscuti fosti sefi de deconcentrate.

Celalalt posibil consilier judetean este un nume cu rezonanta doar in PSD. Bordea Daniela, de profesie economist, a fost sefa de cabinet a deputatului PSD Cristian Rizea, una dintre vedele politice preferate ale tabloidelor.

Si PSD-ista a fost vedeta presei locale in campania pentru prezidentiale din 2009. Atunci, dupa un incident violent intre membrii PSD si PDL, care a avut loc in fata Tribunalului, Politia a deschis doua dosare penale pentru lovire si alte violente, unul pe numele Danielei Bordea si altul pe numele unui PDL-ist.

Fosta sefa de cabinet a lui Rizea, agresata in conflict, ar fi imbrancit o tanara de 20 de ani.

Comentarii