stiri Braila – debraila.ro

Brăila are un nou șef al învățământului, după PNL-istul Canciu: Elena Tudor! | „Nu sunt membru de partid. Fac politici educaționale, nu politică!” | Noul inspector școlar general a condus, timp de 7 ani, Liceul „N. Iorga”

Elena Luminița Tudor, fost director al Liceului „Nicolae Iorga”, este noul inspector școlar general al ISJ Brăila. Numirea vine după ce Cătălin Canciu, care era și consilier local municipal PNL, a plecat pe un fotoliu de secretar de stat, la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Tudor nu este membru de partid și a condus, timp de șapte ani, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, una dintre unitățile de învățământ de elită ale Brăilei.

Șefa ISJ consideră că „sunt foarte multe lucruri bune care trebuie continuate la ISJ”, dar a vorbit și despre „situații care necesită îmbunătățiri și situații la care ar trebui să se renunțe”.

“Am fost anunțată de la inspectorat că a venit ordinul de la Ministerul Educației. Sunt conștientă de seriozitatea lucrurilor și am acceptat pentru că pot face lucruri bune, în special pentru elevi. Cu siguranță, și nu o spun infatuat, mă ajută și experiența de director, timp de 7 ani, al unui liceu de elită. Când o iei de jos în sus pe treapta ierarhiei, vezi altfel lucrurile. Eu cred că e cel mai ok să pornești de jos în sus, nu invers. Sunt foarte multe lucruri bune care trebuie continuate la ISJ și sunt situații care necesită îmbunătățiri și altele la care ar trebui să renunțăm. E prematur acum să vorbim, însă, cu siguranță, voi face o analiză serioasă. Nu sunt membru de partid. Sunt apolitică și fac politici educaționale”, a declarat pentru DEBRAILA.ro noul inspector școlar general.

Șeful ISJ Brăila, PNL-istul Canciu, numit secretar de stat la Turism, după ce a vizitat 4 țări în 4 luni, pe fonduri europene, când era inspector școlar general

Comentarii