stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): „Politia Locala, folosita pentru a oferi locuri de munca micilor trepadusi PSD”

Senatorul liberal Catalin Boboc a criticat dur Politia Locala, joi, in cadrul unei conferinte de presa, afirmand ca jumatate dintre politistii locali sunt „mici trepadusi de la PSD”.

Declaratia a fost facut in contextul in care liderul PNL a afirmat ca cele trei firme de salubrizare din oras sunt strans legate de PSD, prin persoanele aflate la conducere, si ca din acest motiv nu sunt amendate de Politia Locala atunci cand nu isi fac treaba.

„Sunt trei firme care fac curatenie in Braila. La una dintre firme, unde actionar e Consiliul Local, directorul e membru PSD, la o alta firma a fost director, pana sa ajunga sef la Gospodarire Locala, domnul Dan Apostol, alt vicepresedinte PSD. Si la cealalta firma sunt niste conexiuni cu PSD. Cei care ar trebui sa amendeze aceste firme sunt cei de la Politia Locala, o institutie care, dincolo de faptul ca ar putea sa faca mult mai mult pentru asigurarea sentimentului de siguranta a cetateanului, este, in mare masura, o institutie folosita pentru a oferi locuri de munca micilor trepadusi de la PSD. Jumatate dintre politistii locali sunt trepadusii PSD”, a declarat Boboc.

Comentarii