stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), RASPUNS pentru Dragomir: „Domnul primar se impiedica de mine, in loc sa dea in gropi. Ce trist si mic ganditi!”

Fostul senator Catalin Boboc, prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene PNL, a raspuns criticilor primarului Marian Dragomir, care l-a acuzat ca „s-a facut de ras cu mesaje in bascalie” legate de viitorul pod suspendat peste Dunare. Liberalul afirma pe o retea de socializare ca edilul „a luat podul in brate si defileaza prin fata brailenilor de parca ar avea chiar si un singur merit legat de acest proiect”.

„Confundand critica argumentata cu bascalia, dintr-o obisnuinta care a ajuns sa-l defineasca, domnul primar Dragomir se impiedica de mine, in loc sa dea în gropi. Ca nu intelege ce am spus despre podul suspendat peste Dunare, nu ma mira, insa gasesc uluitor, ca sa nu spun altfel, cum un primar caruia brailenii ii trimit poze cu jantele masinilor rupte sau cu muntii de gunoaie de printre blocuri spune despre mine ca m-am facut de ras. Cine a spus ca teama de penibil ar trebui sa nu lipseasca niciunui om avea mare dreptate! Am zis ceva ce sustin in continuare, oricat s-ar supara domnul primar: proiectarea podului incepea deja daca statului ii trecea prin cap sa demareze licitatiile pentru relocarea utilitatilor cu mult timp inainte sau daca le trecea la pachet cu proiectarea si constructia podului. Marian, e simplu si nu-i bascalie! Serios! Domnul primar a luat podul in brate si defileaza prin fata brailenilor de parca ar avea chiar si un singur merit legat de acest proiect. Uite, Marian, asta inseamna, cu adevarat, sa te faci de ras!”, a spus Boboc.

Totodata, Catalin Boboc a comentat si declaratiile lui Dragomir legate de „inchiderea sediului PNL”, fapt care, in opinia primarului, ar urma sa aiba loc atunci cand vor incepe lucrarile la pod.

„Cat despre inchis sediul PNL, ar fi multe de spus. Dar, domnule primar, incerc sa fiu concis, ca tare as vrea, intr-un sfarsit, sa pricepeti: e tot despre a te face de ras! Aveti probleme nerezolvate in oras. Multe! Cititi ce scriu brailenii pe retelele de socializare. Cei pe care nu i-ati blocat, bineinteles! Inchideti sediul PSD pentru tot ce-i rau in acest oras, pentru tot ce n-ati fost in stare sa puneti la punct? Sunt convins ca nu. Dar vreti sa inchidem noi pentru ca se face podul, pe care oricum ni-l dorim cu totii?! Ce trist ganditi, ce a la panselute si desene pe asfalt ganditi, ce mic ganditi!”, a concluzionat fostul contracandidat al lui Dragomir la alegerile locale din 2016.

Comentarii