stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): „PSD spune atat de degajat ca a facut mult bine Brailei, de parca toti am fi orbi sau amnezici”

Senatorul Catalin Boboc, candidatul PNL pentru functia de primar, a declarat, intr-un interviu acordat debraila.ro, ca nu intelege „taria” pe care o manifesta social-democratii atunci cand vorbesc despre „proiectele marete” din oras, adaugand ca „o parte” din realizari au ajuns pe masa procurorilor anticoruptie.

„PSD spune atat de degajat ca a facut mult bine Brailei, de parca toti am fi orbi sau amnezici. Eu nu pricep de unde au taria pe care o arata atunci cand spun ca Braila e mai ceva ca o floare. Poate cred ca sistemul pe care l-au creat in anii lor de glorie va conta mai mult decat votul brailenilor, caci altfel nu inteleg. E aiuritor sa vorbesti de proiectele PSD pentru Braila, cand o parte din ele sunt expuse la DNA. Mie unu, daca as fi fost in locul lor, mi-ar fi fost rusine”, a afirmat Boboc.

Liberalul a mai precizat ca este convins ca brailenii ii vor taxa pe PSD-isti la alegerile locale pentru „starea jalnica si trista a orasului”, dar ca PNL nu se bazeaza pe acest lucru, ci va veni cu un proiect de guvernare locala menit „sa deschida Braila” si care „sa arate ca se poate si altfel”.

Comentarii