stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): „PSD-istii cred ca ar sta si in cap pentru Dragnea, ar merge in genunchi prin fata Guvernului. Asa ceva nu s-a mai vazut intr-o democratie!”

Fostul senator Catalin Boboc, prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene PNL, a comentat pe o retea de socializare declaratiile recente ale Corinei Cretu, europarlamentar PSD si comisar european pentru politica regionala, care a criticat in termeni duri Guvernul Viorica Dancila.

Cretu a transmis raspicat ca exista bani europeni pentru investitii in infrastuctura, insa, Romania nu vine cu proiecte, mentionand ca nu mai accepta insultele Guvernului PSD-ALDE fata de activitatea pe care o desfasoara la Bruxelles.

Boboc sustine ca in timp ce „Parlamentul si Guvernul au grija de viitorul lui Dragnea, sa-i curete cazierul si sa-l scape de o eventuala condamnare, marile proiecte de infrastructura si problemele reale ale tarii sunt prioritati doar in vorbele PSD-istilor”.

„O spune Corina Cretu, nu vreun liberal. O spune clar, cu subiect si predicat! Dragnea, de cand a luat in maini toata puterea, a starnit in Romania un haos de neimaginat. El si acolitii lui, care, de dimineata si pana seara, ne povestesc despre „performantele” Guvernului Vioricai. (…) Asa ceva nu s-a mai vazut intr-o democratie! Astia (n.r. social-democratii) cred ca ar sta si in cap pentru Dragnea, ar merge in genunchi prin fata Guvernului…”, a mai adaugat liberalul.

Comentarii