stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), primarului Dragomir: „Un primar cu doua fete. Ca primar, le duci toate, bune si rele, barbateste. Tu vrei sa le duci doar pe cele bune!”

Fostul senator Catalin Boboc, prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL, l-a criticat pe primarul Marian Dragomir pentru modul in care s-a implicat in gestionarea grevei de la „Braicar”, acuzandu-l ca are „doua fete”.

„Am urmarit cu atentie situatia de la „Braicar” si, ca-n multe alte cazuri, am vazut, dincolo de problema in sine, un primar cu doua fete: daca acum doua luni, cand se poza cu noile autobuze sau cand anunta abonamente gratuite pentru elevi, lui Marian Dragomir ii placea sa fie tatucul „Braicar”, acum, cand orasul e paralizat, mai ca nici nu stie ce e si de unde a aparut „Braicar”. Asta nu-i cinstit, Marian! Ca primar, le duci toate, bune si rele, barbateste. Tu vrei, cum am mai vazut, sa le duci doar pe cele bune. Iar gandesti ingust si doar pentru a da frumos in ochii celor care iti gasesc si tie vina. Si nu-s putini, crede-ma!”, a precizat liberalul pe o retea de socializare.

Boboc a catalogat ca fiind „neserioasa si urata” atitudinea edilului din timpul grevei de la „Braicar”, cand i-a indemnat pe braileni sa stranga bonurile de la taxi pentru a da in judecata „Braicar”, societate care, la randul ei, sa recupereze banii, tot prin instanta, de la soferii si vatmanii protestatari: „Mi se pare ireal faptul ca in mijlocul unei astfel de situatii, care a blocat orasul, ati gasit potrivit sa ii sfatuiti pe brailenii care circula acum cu taxiul sa strangă bonurile si sa se duca la tribunal.”

Comentarii