stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), primarului Dragomir, dupa doi ani de mandat: „Nota 4! Stai jos! L-as ruga sa nu ne mai chinuie si sa-si dea demisia”

Cei doi ani cu social-democratul Marian Dragomir la carma Brailei au fost irositi, considera Catalin Boboc, prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL si principalul contracandidat al edilului la alegerile din 2016. Mai mult decat atat, liberalul i-a cerut demisia lui Dragomir, notandu-l, la jumatate de mandat, cu „4”.

„Ce nota i-as da? La nota patru ramai repetent, nu? Nota 4! Stai jos! Un punct e din oficiu, al doilea e pentru jocurile de scena si postarile pe Facebook, unul de bunavointa… (…) Dupa 2 ani in care primarul Marian Dragomir a fost zero, urmeaza inca doi ani in care va fi la fel de zero. Din acest motiv, astazi, la jumatatea mandatului eu vreau sa-i transmit un mesaj si o mare rugaminte: l-as ruga pentru urmatorii 2 ani sa nu ne mai chinuie nici pe noi si sa nu se mai chinuie nici el cu acest rol, care nu i se potriveste. Si cred ca in acest moment, cel mai corect si demn ar fi, dupa toate nerealizarile, ca domnul Marian Dragomir sa isi dea demisia din functia de primar. Daca nu face, si probabil ca nu va face lucrul asta, atunci noi, brailenii care suntem nemultumiti, si suntem foarte multi, ar trebui sa facem ceva, in sensul de a pune presiune pe el, sa faca acest gest politic foarte greu, foarte rar intalnit in Romania, dar care eu cred ca e absolut necesar. Pentru ca pur si simplu daca am pierdut niste ani, eu, unul, nu sunt dispus sa pierd inca doi ani din viata mea in care nu se intampla nimic, din acest punct de vedere”, a declarat Boboc.

Fostul senator a mai mentionat faptul ca Dragomir nu are „un proiect de dezvoltare si strategii pe termen lung”, acuzandu-l pe edil ca se ocupa mai mult de propria imagine decat de rezolvarea problemelor care ii afecteaza pe braileni.

„Eu cred ca toata lumea vede ca lucrurile nu functioneaza si ca Marian Dragomir nu face fata fisei postului. Braila are nevoie de proiecte majore. Nu exista! Cand a fost greva de la „Braicar”, l-am vazut pe primarul Marian Dragomir certandu-se cu oamenii, certand angajatii, certand conducerea si atunci m-am lamurit ca nu exista strategii pe termen lung. Urmarind subiectul de la distanta, am vazut un lucru: in momentul in care aduci niste autobuze, din punctul meu de vedere, absolut nepotrivite si nu cumparate in urma unui studiu de trafic, domnul Marian Dragomir s-a lipit de imaginea „Braicar” si s-a laudat cu poze cu acele autobuze, pe Facebook. In momentul in care a aparut conflictul, domnul Marian Dragomir nu s-a mai dus sa se implice direct decat pe ultima suta de metri, dupa ce orasul a stat paralizat o saptamana, dar si atunci a dat vina pe director. Nu vreau sa apar pe nimeni, dar eu inteleg asa: daca vrei sa transferi totul pe conducerea acelei societati, trebuia sa-l pui pe Sandulescu sa-si faca poze cu autobuzele. Adica nu poti sa-ti asumi doar plusurile si de restul sa-i faci vinovati pe altii”, a concluzionat liderul PNL.

Comentarii