stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL): ”Nu e vina lui Tudose ca primarul Dragomir nu a avut proiecte pentru Braila, sa stea la usa premierului si sa spuna ca nu pleaca pana nu gaseste finantare”

Fostul senator Catalin Boboc, prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL, considera ca cele sapte luni in care deputatul social-democrat Mihai Tudose s-a aflat la conducerea Guvernului au reprezentat „un moment ratat” pentru municipiu, insa arata ca vina nu-i apartine fostului premier, ci primarului Marian Dragomir.

„Am avut ceva emotii (n.r. cand Tudose a fost nominalizat prim-ministru) si m-am gandit ca ne va fi foarte greu, noua, celor din Opozitie, sa mai comentam ceva, pentru ca, nu-i asa, lucrurile vor merge spectaculos si ne vom umple de lucrari, de constructii si de proiecte in Braila. Ce am obtinut in schimb? Nimic. Pentru ca Marian Dragomir pe de-o parte nu avea niciun proiect pregatit cu care sa mearga, sa stea la usa premierului, colegul lui de partid, oameni care au crescut impreuna, si sa spuna: <<Nu plec de aici pana nu gasesc, intr-o forma sau alta, finantare pentru proiectele mele. Dar cand nu ai niciun proiect, pentru ce sa ceri finantare? Deci, nu e vina lui Tudose, ca, pana una alta, el e premier si nu poate sa-ti dea tie din pix niste bani, decat daca tu te duci pregatit”, a declarat Boboc.

Totodata, liberalul a mai adaugat faptul ca Dragomir este „depasit” de rolul pe care cei care l-au votat in 2016 i l-au incredintat, respectiv cel de primar.

Comentarii