stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), despre primarul Dragomir: “Cand e o problema in oras, cetateanul e de vina! Si-a dat masura arogantei”

Fostul senator Catalin Boboc, prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene PNL, a precizat, intr-un text publicat pe o retea de socializare, ca primarul Marian Dragomir ii gaseste vinovati pe cetateni atunci cand vine vorba de problemele municipiului, aparand incompetenta celor care ar fi trebuit sa gaseasca solutii.

Totodata, liberalul a mai aratat ca, desi nu mai detine o functie publica, il va critica “argumentat” pe primar, ironizandu-i pe cei care “se supraincalzesc” gandindu-se ca isi doreste sa candideze din nou pentru fotoliul de primar.

“Pe langa faptul ca lipsesc marile proiecte si o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung, inlocuite cu trei panselute, doua gropite astupate si un festival, Dragomir si-a dat masura arogantei, fapt care mi se pare la fel de grav. Omul fuge de responsabilitate si apara incompetenta, ca sa vorbesc pe sleau! Cand e o problema in oras, cetateanul e de vina! Filozofia lui Marian Dragomir e nociva. Gaseste vinovati peste tot, doar in curtea lui nu! Azi, nu am vreo functie publica. Sunt un simplu cetatean, liberal ce-i drept! Il critic argumentat pe primar de ori cate ori cred eu, desi sunt unii care se supraincalzesc, crezand ca imi doresc sa candidez din nou la Primarie”, a mentionat fostul contracandidat al lui Dragomir la alegerile locale din 2016.

Comentarii