stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), despre primar – „vulturul autointitulat”: „L-am vazut ca anunta victorii in privinta purtarii mastii, dar nu l-am vazut zilele acestea, cand Braila e la un pas de a fi carantinata, sa spuna brailenilor ce e de facut”

Presedintele interimar al Organizatiei Judetene PNL, fostul prefect Catalin Boboc, l-a criticat, miercuri, pe primarul Marian Dragomir, reprosandu-i faptul ca nu a facut nicio declaratie publica cu privire la faptul ca municipiul Braila a depasit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori – rata de infectare, in conditiile in care „anunta victorii, pe care doar el le vede, in privinta purtarii mastii”.

„Am observat ca domnul primar, <<vulturul>> autointitulat, nu s-a dat jos de pe inaltimile la care zboara, ca sa ne spuna ce este de facut. L-am vazut ca anunta victorii, pe care doar el le vede, in privinta purtarii mastii, l-am vazut ca provoaca in mediul on-line tot felul de revolutii, indemnand brailenii sa nu respecte diverse masuri, dar nu l-am vazut zilele acestea, cand Braila e la pun pas de a fi carantinata, sa iasa sa ne spuna: stimati braileni, conectatenii mei, de la inaltimea zborului meu de vultur, va informeaza ca trebuie sa faceti urmatoarele, astfel incat in cateva zile sa scada aceasta incidenta si sa ne reluam cu totii viata. N-am auzit sa spuna asta! De fiecare data cand apar subiecte sensibile, probleme, acesti oameni dispar, nu mai au puncte de vedere. Ei au un puncte de vedere doar cand incita oamenii la revolutii, cand vin si indeamna la tot felul de prostii. Acesti oameni sunt iresponsabili! Cifrele astea nu-s inventate. Ei ii intreaba pe cei din spitalele pe care le au in subordine daca mai pot, daca mai fac fata?”, a declarat liberalul.

Totodata, Boboc i-a cerut edilului sa le spuna brailenilor „care sunt pasii si care sunt masurile in municipiu, ca sa nu riscam sa ne inchidem de tot si sa bubuim spitalele”.

„Daca nu avem grija noi de noi si daca mai ascultam la toate indemnurile de nerespectare a regulilor si legii pe care ni le fac niste oameni care, in goana lor dupa voturi, nu mai tin cont de nimic, ne vom imbolnavi cu totii si vom ajunge sa inchidem orasul si tot felul de afaceri”, a mai adaugat sursa citata.

Comentarii