stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), despre faptul ca e numit „tepar”: „Nu am datorii catre nimeni!” | Candidatul vrea o intalnire cu cei pe care i-ar fi „tepuit”, la care sa participe si presa

Liberalul Catalin Boboc, candidat la presedintia Consiliului Judetean, a fost intrebat, in cadrul unei conferinte de presa, cum comenteaza faptul ca, pe retelele de socializare, este numit „tepar” de catre unii internauti, fiind acuzat ca nu isi plateste datoriile.

Boboc sustine ca este vorba despre atacuri din partea adversarilor politici, in speta PSD, negand categoric existenta unor astfel de situatii.

Mai mult decat atat, PNL-istul a lansat si o invitatie pentru cei care il acuza ca procedeaza in acest mod: o intalnire cu acestia, la care sa participe si jurnalistii.

„In primul rand, raspunsul este clar: Nu! Pentru toti postacii PSD care fac asta, vreau sa le fac urmatoarea invitatie: haideti sa stabilim o ora si o zi in care, de fata cu presa, toti acestia care ma numesc in felul acesta de ani de zile in spatiul public… ii invit la o cafea, sa aleaga o locatie si discutam concret despre aceste lucruri. Sa vina cei care spun lucrurile astea. Nu am datorii catre nimeni”, a declarat Catalin Boboc.

Comentarii