stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), despre Dragomir: „Funia care-l leaga de partid e scurta si haturile sunt multe”

Catalin Boboc, candidatul PNL la Primarie, a afirmat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca „funia” care il leaga pe contracandidatul sau, social-democratul Marian Dragomir, de PSD este scurta si ca „haturile sunt multe”, facand referire la faptul ca Dragomir a refuzat invitatia lui Boboc la o dezbatere televizata.

„Dupa ce toata campania i-am invitat la o dezbatere, dupa ce l-am invitat fata in fata pe Marian Dragomir sa avem o dezbatere civilizata, pentru ca cetatenii merita sa fie informati. Am primit de fiecare data refuzuri. Eu inteleg ca la domnul Dragomir, funia care-l leaga de partid e scurta si haturile sunt multe, dar cum isi permite sa isi propuna macar sa conduca acest oras cand el nu e lasat de partidul lui sa participe la o amarata de dezbatere. Daca nu faci fata unei dezbateri, unei discutii, unde sa iti asumi unele lucruri pe care unii ti le imputa, cum ai putea face fata sa coduci ditamai municipiul?!”, a spus Boboc.

Marian Dragomir, candidatul PSD la Primarie, a refuzat invitatia lui Boboc, precizand ca dezbaterea de la Realitatea TV Galati-Braila „urma sa se transforme intr-un circ”.

Comentarii