stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), despre asfaltarile primarului Dragomir: „Chiar nu e nimic uau! Nu trebuie sa facem ceva extraordinar din lucruri firesti”

Prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL, fostul senator Catalin Boboc, a declarat, la Realitatea TV Galati-Braila, ca actiunile de asfaltare a mai multor strazi din municipiu, promovate intens pe retelele de socializare de catre primarul Marian Dragomir, nu reprezinta „nimic uau”, aratand ca „nu trebuie sa facem ceva extraordinar din lucruri firesti, pe care o administratie locala trebuie sa le faca”.

„Bun, se asfalteaza… Asta ar trebui sa se intample. Nu e nimic „uau” in asta. Chiar nu e! Se matura… Da, asta trebuie sa se intample in oras! Nu avem o perspectiva. Avem o situatie trista. Tragedia este ca nu avem cu adevarat un proiect de dezvoltare pe termen scurt si mediu, sa vedem unde o sa fim peste ceva timp, sa stim ce se va intampla peste ceva timp”, a precizat liberalul.

Boboc a mai adaugat faptul ca „doar un nebun s-ar bucura ca podul peste Dunare sa nu se faca”, facand referire la comentariile fostului premier Tudose, care a dat asigurari ca podul se va construi, in ciuda faptului ca „adversarii politici nu sunt fericiti”.

Totodata, prim-vicepresedintele PNL a mentionat ca Primaria ar trebui sa fure startul si sa aiba in vedere infiintarea unui parc industrial, pentru ca Braila sa poata atraga avantajele aduse de mega-proiectul de infrastructura: „Podul nu trebuie sa fie un bibelou, sa ne intrebam la ce ne ajuta. Nu ati vrea sa facem un parc industrial de acum si atunci cand taiem panglica la pod sa tragem din el beneficiile necesare, inca din prima zi. De multe ori suntem nepregatiti!”.

Comentarii