stiri Braila – debraila.ro

Boboc (PNL), catre primarul Dragomir: „Nu mai pot sa mai accept ca incercati sa va bateti joc de dorinta oamenilor. Un primar adevarat nu cauta vinovati sau scuze, ci cauta solutii”

Prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL, fostul senator Catalin Boboc, a postat pe o retea de socializare o scrisoare deschisa adresata primarului Marian Dragomir, fostul sau contracandidat la alegerile locale din 2016.

Boboc sustine ca edilul este „incapabil” sa rezolve problemele importante ale municipiului si ca isi acopera neputinta prin aruncarea in spatiul public a unor teme false si acuzandu-i pe liberali.

„Domnule primar, v-ati jucat destul! Administram si noi ceva? (…) Incapabil sa schimbati ceva si probabil incurcat de vremea capricioasa de toamna care a blocat infrumusetarea orasului cu… desene pe asfalt, v-ati trezit, domnule Dragomir, sa gasiti niste vinovati. Cine altcineva decat PNL-ul? Inteleg ca nu ati avut nicio tema serioasa de abordat in conferinta de presa, ca primar al unui oras in care, intr-un an si jumatate,nu ati asfaltat o strada, ati lasat orasul plin de gropi si praf, nu ati facut niciun pas pentru un parc industrial, nu ati rezolvat problema cainilor fara stapan si nu ati dezvoltat niciun proiect european. (…) Intr-un dispret pe care il manifestati tot mai des la adresa brailenilor, aruncati in spatiul public teme false, in speranta ca veti distrage atentia de la problemele reale. Stiu ca nu va convine demersul liberalilor, sustinut de mii de braileni, care vor sa scape de taxa absurda pe apa de ploaie platita si cand nu ploua, chiar si de cei care nici macar nu sunt racordati la canalizarea orasului, si de taxa de salubritate dublata de administratia Dragomir. Nu mai pot sa mai accept, insa, ca incercati sa va bateti joc de dorinta oamenilor, sa cautati explicatii si vinovati, evident, in alte curti decat cele ale PSD si sa afisati aceasta atitudine de sfidare si dispret fata de brailenii onesti. Eu stiu ca un primar adevarat nu cauta vinovati sau scuze, ci cauta solutii pe care sa le implementeze!”, a mentionat fostul parlamentar.

Catalin Boboc a mai adaugat faptul ca Dragomir „se joaca de-a administratia” si ca „fumigenele lansate nu mai pot acoperi realitatea tot mai sumbra si mai stramba din Braila”.

„Poate n-as fi intervenit in aceasta disputa, daca n-as fi avut niste principii si niste crezuri in ceea ce priveste politica si administratia. Marian Dragomir, respectul fata de oameni nu e un moft, dar probabil asa ati invatat sa va comportati de la inaintasii pesedisti in ale politicii: ca alegatorul e un fraier, pe care il poti minti cu tupeu si nerusinare. (…) Oricat nu va vine sa credeti, domnule Marian Dragomir, oamenii chiar vor taxe mai mici! I-ati jignit pe cei cateva mii de braileni care au semnat ca refuza sa plateasca apa de ploaie! O sa aveti macar in ultimul moment puterea de a fi barbat? O sa va comportati macar acum responsabil, sa tineti cont si de parerea lor? Ceva imi spune, insa, ca veti continua joculetul inceput acum un an si jumatate!”, a concluzionat liberalul.

Comentarii