stiri Braila – debraila.ro

Boboc, despre scorul PNL Braila: „Noi avem purceaua moarta in cotet de patru ani. Trebuia sa miscam in doua luni ce nu s-a miscat in patru ani”

Catalin Boboc, presedintele interimar al Organizatiei Judetene PNL, nu s-a aratat surprins de scorul obtinut la alegerile parlamentare, respectiv aproximativ 18%, in contextul in care „timp de 4 ani nu au fost miscate lucruri”, cu referire la fosta conducere a filialei. 

Pe langa faptul ca PNL s-a erodat la guvernare, amintind masurile nepopulare luate pentru combaterea efectelor pandemiei, Boboc a lasat sa se inteleaga faptul ca filiala nu avea cum sa se redreseze dupa doar doua luni de zile de la alegerile locale, cand PSD a castigat detasat la Braila.

„A fost vorba de capacitatea noastra de a incerca sa miscam lucruri in doar doua luni. Trebuia sa miscam in doua luni ce nu s-a miscat in patru ani. Noi avem purceaua moarta in cotet de patru ani si chiar nu se putea schimba ceva radical in doar doua luni. Noi, la PNL Braila, trebuie sa facem echipa, sa nu ne mai cautam adversari in interiorul partidului sau sa ii inventam. Cine e in partid doar cu numele, dar cu mintea in alta parte, ar trebui sa isi vada de treaba. In patru ani este timp sa construim! Fiecare avem o parte din vina. Am mai spus ca un scrutin electoral nu se castiga de unul singur si nici nu se pierde de unul singur. Imi pare rau ca toti impostorii care se declara liberali si de Dreapta nu fac decat sa favorizeze PSD prin toate actiunile lor. Vom analiza intreaga situatia si intregul context. Vom face o analiza, insa in interiorul partidului, nu in spatiul public, asa cum sunt unii obsinuiti. Important e ce se va intampla cu tara, pentru ca urmeaza patru ani fara alegeri, iar PNL va fi la guvernare. Am luat masuri nepopulare, dar utile! Ne-am asumat acest risc. Puteam sa fim populisti si sa le zicem oamenilor sa nu poarte masti, dar am ales sa fim responsabili”, a declarat presedintele interimar al PNL Braila.

Cum au votat BRAILENII? Rezultate FINALE: PSD – 44%, PNL – aproape 18%, AUR – locul III, cu peste 10%, USR, sub 10%

Comentarii