stiri Braila – debraila.ro

Boboc, candidatul PNL pentru sefia CJ, il LAUDA in pliante pe un primar PSD, fratele senatorului Rotaru – presedintele PSD Braila: „Voi face cu domnul Rotaru cea mai buna echipa!” | In comuna lui Rotaru, PNL nu are candidat la Primarie si nici lista pentru Consiliul Local

Bordei Verde este singura comuna din judetul Braila unde PNL nu si-a desemnat un candidat pentru fotoliul de primar. Mai mult decat atat, liberalii nu au nici macar lista de consilieri locali. Motivul oficial: partidul sustine candidatul PMP, care, oricum, nu are sanse sa-l detroneze pe social-democratul Dumitru Rotaru, primarul comunei.

Totusi, pentru ca adevarul iese mereu la suprafata, motivul neoficial prinde contur in ultima saptamana de campanie electorala. Primarul Rotaru, care este fratele senatorului Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, este sustinut public de Catalin Boboc, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean!

Dovada? Cateva mii de pliante cu sigla Aliantei „PNL-Braila Noua”, in care Boboc il lauda pe Rotaru, descriindu-l ca fiind „un om destoinic, preocupat sa va rezolve problemele din comunitate”.

Pliantele au fost comandate la o tipografie din Galati de partidul local „Braila Noua”, care a incheiat o alianta electorala cu PNL pentru candidatura lui Catalin Boboc la presedintia Consiliului Judetean si a lui Lucian Caprariu, liderul „Braila Noua”, la Primaria Braila. 

Interesant este faptul ca una dintre fetele pliantului, cea in care apare poza lui Catalin Boboc, a fost postata chiar pe pagina de Facebook a candidatului PNL la presedintia Consiliului Judetean.

Contactat telefonic, primarul social-democrat neaga categoric ca ar avea cea mai mica legatura cu aparitia pliantului sau cu Boboc.

Pliant – poza verso

„Eu nu am discutat cu domnul Boboc… Eu despre asa ceva, despre pliant, nu stiu! Fara acceptul meu… Nu imi convine asa ceva pentru ca eu am partidul meu si n-am nicio treaba. Eu sunt cu partidul meu! Faptul ca nu si-au pus candidat e problema lor n-au avut pe cine sa puna, pentru ca 8 ani nu au facut nimic”, a declarat Dumitru Rotaru.

Catalin Boboc, candidatul PNL pentru presedintia Consiliului Judetean, nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la aceasta situatie.

Pliant – poza fata
Pliantul, pe Facebook
Comentarii