stiri Braila – debraila.ro

„BIZON” full option: Porsche-ul fostului prim-procuror Mihalcea, ZI DE ZI langa trecerea de pietoni | Fratele lui Mihalcea, sef in Politia Locala

Intersectia bulevardului Cuza cu strada Scolilor este, de departe, locul preferat de parcare al fostului prim-procuror Fanel Mihalcea.

Aproape zilnic, magistratul pensionar isi parcheaza autoturismul marca Porsche Cayenne langa trecerea de pietoni, mai exact la cativa centimetri de marcajul rutier.

Mai multi internauti ne-au semnalat situatia, precizand ca nu este vorba despre o exceptie, ci, mai degraba, o regula, la care politistii locali inchid ochii – chiar si atunci cand sunt sesizati telefonic.

„Am si sunat la Politia Locala, la dispecerat. Au venit, au vazut masina si au trecut mai departe. Cum faci dreapta pe Scolilor, dai in masina direct, ca e lipita de trecerea de pietoni”, ne-a scris un brailean.

Fanel Mihalcea a fost, in perioadele 1996-1999 si 2005-2017, prim-procur si prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunal, fiind considerat cel mai influent magistrat brailean de dupa Revolutie.

Totodata, mentionam faptul ca Ionel Mihalcea, fratele fostului procuror, este sef de serviciu in Politia Locala.

Comentarii