stiri Braila – debraila.ro

Biciclist, RĂNIT GRAV: a trecut pe roșu, a acroșat bordura, s-a lovit de stâlp și apoi a căzut pe trotuar!

Un apel la 112 a anunțat, sâmbătă, în jurul orei 14:45, faptul că un biciclist este căzut pe trotuar, aproape de trecerea de pietoni, în intersecția Calea Călărașilor-Strada Griviței.

O ambulanță a ajuns la fața locului și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean pe bărbatul de 59 de ani.

Totuși, în urmă cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că braileanul nu a fost lovit de un autoturism, ci a căzut de pe bicicletă.

Mai exact, în timp ce se deplasa pe Calea Călărașilor – dinspre Barieră Călărașilor, la intersecția cu stradă Griviței, biciclistul nu a respectat culoarea roșie a semaforului, a pătruns în intersecție și a acroșat o bordură, moment în care a fost proiectat într-un indicator, pentru ca apoi să cadă pe trotuar.

Din cauza leziunilor suferite, oamenii legii nu au reușit să-l testeze pe bărbat cu aparatul etilotest, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice.

Potrivit procedurii, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Masa Critică

Comentarii