stiri Braila – debraila.ro

BEAT și FĂRĂ PERMIS, un tânăr din Frecăței a ieșit cu mașina de pe șosea și s-a răsturnat

Inconștiență! Un tânăr din comuna Frecăței s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan și a ieșit de pe șosea. Acesta nu avea permis de conducere și era în stare de ebrietate.

Potrivit IPJ, pe 30 octombrie, la ora 23:20, polițiști din cadrul Secției 2 Poliției Rurală Brăila, în timp ce patrulau pe drumul comunal 57, pe raza comunei Frecăței, au observat un autoturism ce se afla răsturnat în afara părții carosabile.

Oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care s-a aflat la volanul autoturismului, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din satul Salcia, comuna Frecăței.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că individul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult decât atât, întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentarii