stiri Braila – debraila.ro

Beat si fara permis, un tanar din Braila a furat autoutilitara familiei si a batut drumurile judetului, fiind oprit abia la Ianca

La data de 4 decembrie, in jurul orei 05:50, o femeie, de 41 de ani, din municipiu, a sesizat, prin apel 112, faptul ca, in jurul orei 05:00, fiul ei, in varsta de 18 ani, fiind sub influenta alcoolului si fara sa aiba permis de conducere, a sustras autotoutilitara familiei si s-a facut nevazut.

In urma sesizarii, masina a fost data in consemn patrulelor de politie aflate in teren si politiilor orasenesti, iar, la ora 06:50, un echipaj din cadrul Politiei Orasului Ianca a oprit-o in trafic, pe Calea Brailei.

La volan a fost identificat tanarul in cauza, care se afla singur in autovehicul.

Soferul de ocazie a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,54 mg/l, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate in bazele de date ale politiei, s-a stabilit ca tanarul nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Autoutilitara a fost predata familiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de furt in scop de folosinta, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si sub influenta alcoolului.

Comentarii