stiri Braila – debraila.ro

Baut, un brailean i-a luat la injuraturi pe politistii locali de la Sala Polivalenta | Au intervenit jandarmii

Miercuri, 15 martie, in jurul orei 19:30, jandarmii care se aflau in misiune la Campionatul European de Box under 22, eveniment care se desfasoara la Braila, au sanctionat contraventional un barbat, care intentiona sa intre in Sala Polivalenta, deja se afla intr-o stare vadita de betie.

Braileanul de 48 de ani a fost observat si oprit de o patrula a Politiei Locale, care i-a adus la cunostinta ca-i este interzis accesul in aceasta stare, insa acesta a devenit recalcitrant, adresand injurii si expresii jignitoare.

Imediat, jandarmii aflati in dispozitiv au intervenit si au condus persoana recalcitranta in afara salii, unde, pentru comportamentul sau, i-au aplicat o sanctiune contraventionala in cuantum de 400 lei.

Totodata, conform prevederilor Legii 4 / 2008 republicata, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, braileanului i s-a aplicat si sanctiunea complementara de interzicere a accesului la astfel de competitii sportive, pentru o perioada de sase luni.

Comentarii