stiri Braila – debraila.ro

Baut si fara permis, un brailean se plimba cu masina prin Parcul Monument | Cum l-au depistat politistii

Dupa ce o tamponare pe Aleea Parcului, un brailean s-a ales cu dosar penal. Politistii au stabilit ca nu detine permis de conducere si a consumat bauturi alcoolice.

Incidentul rutier s-a petrecut vineri, 14 decembrie, in jurul orei 22:20, cand un barbat de 35 de ani, care conducea un autoturism pe Aleea Parcului, catre Soseaua Buzaului, in apropiere de intersectie, nu a pastrat distanta suficienta fata de masina care circula in fata sa, lovind-o in partea din spate.

Ajunsi la fata locului, politistii i-au testat pe cei doi barbati aflati la volan cu aparatul etilotest, in cazul celui vinovat rezultand o imbibatie alcoolica de 1,01 mg/l in aerul expirat. Totodata, oamenii legii au constatat ca braileanul, pe langa faptul ca era baut, nu detine nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele soferului de ocazie, caruia i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

Comentarii