stiri Braila – debraila.ro

BATAIE in benzinaria din Albina | Patru tineri au ajuns la Politie: amenzi si dosare penale!

Mai multi tineri au ajuns, duminica seara, la Politie, dupa ce un apel la 112 a anuntat existenta unui conflict in incinta benzinariei din localitea Albina.

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului, unde i-au identificat pe patru tineri cu varstele cuprinse intre 24 si 28 de ani, din municipiul Braila si comuna Unirea, care se aflau intr-o stare vadita de ebrietate.

La audieri, politistii au constatat faltul ca unul dintre tineri ar fi fost lovit cu pumnul in zona fetei de catre un altul.

Totodata, in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca unul dintre cei patru indivizi, in varsta de 27 de ani, din Unirea, a condus un autoturism, pe DE 584, sub influenta alcoolului, in urma testarii cu aparatul etilotest rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cei patru scandalagii au fost sanctionati contraventional cu amenda, in valoare de 2.000 de lei fiecare conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Mai mult decat atat, oamenii legii au intocmit si dosare penale, continuand cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii