stiri Braila – debraila.ro

BATAIE DE JOC! | Prefectura Braila se joaca cu pandemia: in aceeasi informare sunt doua zile diferite! | Propozitie neterminata: „Numarul testelor este de…”

Comunicarea Institutiei Prefectului pe tema pandemiei este o bataie de joc la adresa brailenilor! Daca, in urma cu doua saptamani, am atras atentia cu privire la faptul ca prefectul Nicusor Ciocan (USR) nu scoate un cuvant in momentele critice – desi este principalul responsabil din judet cu privire la COVID-19, acum va prezentam modul in care institutia pe care o conduce se raporteaza la informarile privind situatia epidemiologica.

Cu o lipsa totala de seriozitate si profesionalism – asta ca sa descriem decent situatia, Institutia Prefectului a publicat, duminica, pe retelele de socializare, anuntul cu incidentele si numarul de cazuri noi confirmate pentru ziua de 10 aprilie.

Textul anuntului privind situatia epidemiologica a fost copiat dupa unul similar, insa Prefectura a uitat sa schimbe data in care informeaza brailenii, motiv pentru care apar doua date: „Situatia epidemiologica COVID-19/SARS-COV-2 – 10.04.2021” si „Institutia Prefectului-Judetul Braila, (n.r. virgula intre subiect si predicat apartine Prefecturii) informeaza astazi, 09.04.2021, conform datelor”.

Mai mult decat atat, Prefectura nu a mai completat si numarul testelor RT-PCR si al testelor rapide Antigen efectuate, lasand ca propozitia sa se termine cu „este de”.

 

Varsatura: 8,1 la mie | Mall-ul se inchide zilnic de la 18:00 | Bataie de joc fata de braileni: Prefectura a publicat incidentele si … ATAT!

Mai smecher ca toti brailenii: prefectul Ciocan, doar AVERTISMENT pentru ca nu a purtat masca! | Seful interimar al Politiei, ghiocel in fata politicului, pare ca isi apara scaunul

Cu 5.000 lei/luna si credite vechi de zece ani, prefectul Brailei a dat partidului 115.000 lei, bani din economii | Mercedesul GLE nu apare in declaratia de avere

Comentarii